Acești termeni și condiții reglementează utilizarea site-ului web https://www.urbancarspa.ro („site-ul nostru”). Prin utilizarea site-ului nostru, vă exprimați acordul cu acești termeni și condiții.

  1. Definiții

1.1. „Site-ul nostru” înseamnă www.urbancarspa.ro;

1.2. „Noi/Ne/Nouă” înseamnă Urban Car Spa, SEPTEM GENERATION SRL CUI: 15739223 Nr. Reg. Com: J40/12385/2003 Bucuresti, Sector 2, Str. Pastorului 2B ;

1.3. „Dumneavoastră/Voi” înseamnă utilizatorul/utilizatorii site-ului nostru.

  1. Conținutul Site-ului

2.1. Conținutul de pe site-ul nostru este oferit „așa cum este”, fără nicio garanție de exactitate sau completitudine. Ne rezervăm dreptul de a modifica, șterge sau adăuga la conținutul site-ului nostru oricând, fără notificare prealabilă.

  1. Drepturi de Autor

3.1. Drepturile de autor asupra conținutului site-ului sunt deținute de noi sau sunt utilizate cu permisiunea deținătorului de drepturi.

3.2. Aveți permisiunea de a vizualiza și descărca conținutul site-ului nostru pentru uz personal, necomercial. Orice altă utilizare a conținutului este interzisă fără permisiunea noastră.

  1. Confidențialitate

4.1. Prin utilizarea formularului de contact sau a funcției de apelare prin telefon de pe site-ul nostru, consimțiți la colectarea, stocarea și utilizarea informațiilor dvs. personale, în conformitate cu Politica noastră de Confidențialitate.

  1. Limitarea Răspunderii

5.1. Nu ne asumăm nicio răspundere pentru orice daune directe, indirecte, accidentale, speciale, exemplare sau consecințiale care rezultă din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza site-ul nostru.

  1. Jurisdicție și Legislație Aplicabilă

6.1. Acești termeni și condiții vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legislația României, iar orice litigii vor fi supuse jurisdicției exclusive a instanțelor din România.

  1. Modificări

7.1. Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment, așa că vă rugăm să verificați periodic dacă au fost făcute modificări. Utilizarea continuă a site-ului nostru după publicarea modificărilor înseamnă că acceptați aceste modificări.

Dacă aveți întrebări despre acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați prin formularul de pe site sau prin telefon.