Detailing Auto Interior

Serviciul de detailing interior este o procedura speciala de curatare si intretinere a interiorului masinii tale. Acest serviciu poate include aspirarea si curatarea covorului, curatarea tapiteriei, curatarea si lustruirea bordului si a consolei centrale, curatarea geamurilor si a oglinzilor laterale, precum si curatarea si igienizarea sistemului de ventilatie si a sistemului de aer conditionat.

Preturile incep de la:
Preturile nu includ TVA

Detailing Auto Exterior

Serviciul de detailing exterior este o procedura speciala de curatare si intretinere a caroseriei, jantelor si altor suprafete exterioare ale masinii tale. Acest serviciu poate include spalarea, curatarea, degresarea si polizarea caroseriei, indepartarea petelor si a murdariei de pe jante si pneuri, aplicarea de ceara sau protectii ceramice pentru a preveni coroziunea si a proteja impotriva zgarieturilor si a altor factori externi.

Preturile incep de la:
Preturile nu includ TVA

Polish Faruri

Serviciul de polish faruri este o procedura speciala de curatare si intretinere a farurilor masinii tale. Acest serviciu implica indepartarea stratului de murdarie, pietris si zgarieturi fine de pe suprafata farurilor, pentru a le restabili claritatea si performanta optima. In timp, farurile pot deveni opace si carpite, ceea ce poate afecta vizibilitatea si siguranta ta pe drumurile publice.

Preturile incep de la:
Preturile nu includ TVA

Ceramica Auto

Serviciul de ceramica auto este o procedura de aplicare a unui strat de protectie ceramica pe suprafata caroseriei masinii tale. Acest strat de ceramica ofera o protectie durabila impotriva zgarieturilor, murdariei, petelor si altor factori externi care pot deteriora vopseaua masinii tale. In plus, acest serviciu poate imbunatati stralucirea si luciul caroseriei, oferindu-i un aspect proaspat si stralucitor pentru mai mult timp.

Preturile incep de la:
Preturile nu includ TVA

Colantare Auto

Dacă vrei o colantare auto pentru protecția mașinii tale sau pentru a personaliza, serviciul de colantare auto vă stă la dispoziție. Colantarea mașinii este alegerea evidentă atunci când decideți să schimbați aspectul unui vehicul, deoarece este mult mai ușor să obțineți efectul dorit, iar opțiunile sunt aproape infinite, de la folie protecție transparentă, la cea colorată!

Preturile incep de la:
Preturile nu includ TVA

Detailing Roti

Serviciul de detailing roti este o procedura de curatare si intretinere a jantelor si pneurilor autovehiculului. Acest serviciu poate include spalarea si degresarea jantelor, curatarea si tratarea pneurilor, aplicarea de protectii si luciu, precum si alte proceduri specifice pentru a reda aspectul si functionalitatea optima a rotilor masinii tale.

Preturile incep de la:
Preturile nu includ TVA

Detailing Motor

Serviciul de detailing motor este o procedura de curatare si intretinere a motorului autovehiculului. Acest serviciu include curatarea si degresarea tuturor componentelor motorului, precum si aplicarea de protectii si lubrifianti speciali pentru a preveni coroziunea si uzura prematura.

Preturile incep de la:
Preturile nu includ TVA

Transformăm experiența ta de condus într-una de neuitat.