1. Introducere

Această Politică de Confidențialitate se aplică pentru toți vizitatorii și utilizatorii site-ului UrbanCarSpa.ro, operat de SEPTEM GENERATION SRL, cu CUI 15739223 și Nr. Reg. Com J40/12385/2003, situat în București, Sector 2, Str. Pastorului 2B. Scopul acestei politici este de a informa utilizatorii despre colectarea, utilizarea și protecția datelor personale.

  1. Datele Colectate

În timpul utilizării site-ului UrbanCarSpa.ro, putem colecta următoarele categorii de date personale de la dumneavoastră:

Aceste date sunt colectate atunci când ne furnizați informațiile direct prin formulare de contact, abonare la newsletter, înregistrare cont sau prin orice altă metodă de interacțiune disponibilă pe site.

  1. Utilizarea Datelor

Datele colectate sunt utilizate în următoarele scopuri:

  1. Google Analytics și Facebook Pixel

Site-ul UrbanCarSpa.ro utilizează Google Analytics și Facebook Pixel pentru a analiza traficul și interacțiunile utilizatorilor pe site. Aceste instrumente ne ajută să înțelegem cum vizitatorii folosesc site-ul și să îmbunătățim experiența utilizatorilor. Informațiile generate de cookie-uri despre utilizarea site-ului (inclusiv adresa IP) vor fi transmise și stocate de Google și Facebook pe servere care pot fi situate în UE sau în afara UE.

  1. Securitatea Datelor

SEPTEM GENERATION SRL ia măsuri serioase pentru a proteja datele personale împotriva pierderii, utilizării greșite, accesului neautorizat, divulgării, modificării sau distrugerii. Implementăm protocoale de securitate și criptare pentru a asigura confidențialitatea și integritatea datelor dumneavoastră personale.

  1. Drepturile Dumneavoastră

În calitate de subiect al datelor, aveți dreptul la acces, rectificare, ștergere, limitarea prelucrării, portabilitatea datelor și opoziția față de prelucrare. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteți contacta folosind detaliile de contact furnizate pe site.

  1. Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Această politică de confidențialitate poate fi actualizată periodic. Orice modificări vor fi comunicate prin publicarea unei noi versiuni pe site-ul nostru. Vă încurajăm să revizuiți periodic această pagină pentru a fi la curent cu cele mai recente informații privind practicile noastre de confidențialitate.

Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de această politică de confidențialitate sau de practicile noastre de prelucrare a datelor, vă rugăm să ne contactați la adresa office@urbancarspa.ro.