Polish Faruri

Preț de la: 400 lei
Ai intrebari?

Utilizeaza metoda de contact prefecta pentru tine si intra in contact cu noi.

Serviciul nostru de polish faruri este o soluție rapidă și eficientă pentru a vă restabili vizibilitatea și siguranța pe drum. Cu timpul, farurile mașinii pot deveni opace și își pierd transparența, ceea ce poate afecta vizibilitatea pe timp de noapte și în condiții de ceață sau ploaie. Prin serviciul nostru de polish faruri, veți obține faruri mai luminoase și mai clare, care vă vor ajuta să vedeți mai bine și să fiți mai vizibili pe drum.

Polishul farurilor este realizat cu cele mai bune produse și tehnici de pe piață, pentru a elimina zgârieturile și urmele de uzură de pe suprafața farurilor, lăsându-le netede și lucioase. Acest serviciu este potrivit pentru orice tip de faruri, inclusiv faruri din sticlă sau policarbonat, și este realizat cu atenție la detalii pentru a obține cele mai bune rezultate.

În plus, serviciul nostru de polish faruri poate prelungi durata de viață a farurilor dvs. și poate reduce costurile de întreținere a mașinii în timp. Aceasta este o soluție mai economică decât înlocuirea farurilor, mai ales în cazul în care farurile sunt încă în stare bună de funcționare, dar au devenit opace.

Află tot procesul

Apasă și descoperă toate detaliile pentru fiecare proces 

Procesul de polish faruri este realizat cu atenție la detalii pentru a obține cele mai bune rezultate și constă în următoarele etape:

  1. Evaluarea stării farurilor - Primul pas este evaluarea stării farurilor, pentru a determina gradul de opacitate și a identifica eventualele zgârieturi și alte defecte care pot afecta procesul de polish.

  2. Curățarea farurilor - Farurile sunt curățate cu atenție pentru a elimina murdăria, praful și resturile de insecte care pot afecta procesul de polish.

  3. Maschetele de protecție - Se aplică maschete de protecție în jurul farurilor, pentru a proteja caroseria de eventuale zgârieturi sau alte daune.

  4. Lustruirea - Procesul de lustruire începe cu utilizarea de produse speciale pentru a îndepărta zgârieturile și urmele de uzură de pe suprafața farurilor. Se utilizează un polizor pentru a lustrui suprafața farurilor, îndepărtând straturile de opacitate și restabilind transparența.

  5. Finisarea - După ce suprafața farurilor este lustruită și curățată, se aplică un strat de finisare special pentru a proteja farurile de murdărie, praf și alte particule care pot afecta vizibilitatea.

  6. Finalizarea - În final, maschetele de protecție sunt îndepărtate, iar farurile sunt curățate încă o dată pentru a elimina orice urme de produs utilizat în procesul de polish.

După finalizarea procesului de polish, farurile dvs. vor arăta ca noi și veți putea beneficia din nou de vizibilitatea și siguranța pe drum.

5/5
Recenziile Clientilor
Sherif Omar
Sherif Omar
2023-04-19
Experienta face diferența
Bardak Motor
Bardak Motor
2023-03-23
2 baieti cu inima mare ! :)
Iuliana Iasmina Stoenescu
Iuliana Iasmina Stoenescu
2023-02-16
Sunt foarte mulțumită de experiența cu Urban Car Spa. Totul a decurs ca la carte: comunicare eficientă, materiale și manopera de calitate, încadrare în timpul estimat. Rezultatul a fost peste așteptări. Felicitări pt ceea ce faceți și o să vă recomand tuturor!
craciunescu cezar ionut
craciunescu cezar ionut
2022-12-21
Servicii de calitate!! Recomand!!

Ai nevoie de o programare?

Rapid si usor, doar prin butonul alaturat.