Detailing Roti

Preț de la: 400 lei
Ai intrebari?

Utilizeaza metoda de contact prefecta pentru tine si intra in contact cu noi.

Serviciul de detailing roti constă în curățarea, lustruirea și protejarea jantelor și anvelopelor autovehiculului. Această procedură este importantă pentru menținerea aspectului estetic al mașinii și pentru protejarea jantelor și anvelopelor de factorii de mediu duri, cum ar fi noroiul, praful, murdăria și sarea de pe drum.

În timpul procesului de detailing roti, jantele și anvelopele sunt curățate cu produse specializate care elimină murdăria și praful acumulate, iar zonele greu accesibile sunt atent curățate manual. După ce jantele și anvelopele sunt curățate, acestea sunt lustruite pentru a reda strălucirea și a îmbunătăți aspectul estetic.

De asemenea, se aplică un strat de protecție pentru a preveni deteriorarea jantelor și anvelopelor de factorii de mediu, cum ar fi razele UV, frigul, umezeala sau sarea de pe drum. Aceasta îi conferă autovehiculului un aspect nou și îi protejează jantele și anvelopele de uzura prematură și de deteriorare.

Beneficiile serviciului de detailing roti sunt multiple. În primul rând, acesta îmbunătățește aspectul estetic al mașinii, ceea ce poate crește valoarea acesteia și poate contribui la o experiență de conducere mai plăcută. În plus, protejarea jantelor și anvelopelor poate prelungi durata lor de viață și poate reduce cheltuielile proprietarilor de autovehicule pentru înlocuirea acestora.

Află toate detaliile

Apasă și descoperă toate detaliile pentru fiecare proces 

  • Curățarea inițială - În primul rând, se înlătură suprafețele mari de murdărie, praf și noroi de pe jante și anvelope, folosind o soluție specială pentru curățarea roților.

  • Curățarea detaliată - Se curăță cu atenție toate zonele jantelor și anvelopelor cu ajutorul unei perii și a unei soluții de curățare specializate. Această curățare detaliată ajută la îndepărtarea murdăriei și a particulelor de pe jante și anvelope.

  • Lustruirea - După curățare, se aplică un polish special pe jante pentru a le reda strălucirea și a le proteja împotriva ruginii și coroziunii. Anvelopele sunt curățate și lustruite cu o soluție specială, care le protejează de îmbătrânirea prematură.

  • Protecția - În final, se aplică un strat de protecție pe jante și anvelope pentru a le proteja de factorii de mediu duri, cum ar fi soarele, zăpada, gheața sau sarea de pe drum. Această protecție ajută la menținerea aspectului nou al jantelor și anvelopelor pentru o perioadă mai îndelungată de timp.
5/5
Recenziile Clientilor
Sherif Omar
Sherif Omar
2023-04-19
Experienta face diferența
Bardak Motor
Bardak Motor
2023-03-23
2 baieti cu inima mare ! :)
Iuliana Iasmina Stoenescu
Iuliana Iasmina Stoenescu
2023-02-16
Sunt foarte mulțumită de experiența cu Urban Car Spa. Totul a decurs ca la carte: comunicare eficientă, materiale și manopera de calitate, încadrare în timpul estimat. Rezultatul a fost peste așteptări. Felicitări pt ceea ce faceți și o să vă recomand tuturor!
craciunescu cezar ionut
craciunescu cezar ionut
2022-12-21
Servicii de calitate!! Recomand!!

Ai nevoie de o programare?

Rapid si usor, doar prin butonul alaturat.