Detailing Motor

Preț de la: 400 lei
Ai intrebari?

Utilizeaza metoda de contact prefecta pentru tine si intra in contact cu noi.

Serviciul de detailing motor este un proces de curățare, detaliere și protecție a compartimentului motor al mașinii tale. Scopul acestui serviciu este de a îndepărta murdăria și depunerile din interiorul compartimentului motor și de a aduce motorul la un nivel de curățenie și strălucire deosebită.

Procesul de detailing motor poate include o curățare detaliată și o degresare a compartimentului motor, îndepărtarea depunerilor de pe conducte și componente, curățarea detaliată a componentelor motorului și aplicarea de produse de protecție.

Serviciul de detailing motor nu doar că poate aduce beneficii estetice prin îmbunătățirea aspectului compartimentului motor, dar poate și îmbunătăți performanța mașinii și prelungi durata de viață a motorului. Prin eliminarea murdăriei și a depunerilor, se reduce riscul de coroziune și uzură prematură a componentelor motorului, precum și riscul de supraincalzire.

Află toate detaliile

Apasă și descoperă toate detaliile pentru fiecare proces 

Procesul de detailing motor, urmat de mulți specialiști, poate include următoarele etape:

  1. Se începe cu curățarea capotei la interior, îndepărtându-se murdăria, praful și resturile de reziduuri de pe suprafață, pentru a crea un spațiu curat și pregătit pentru următorii pași.

  2. Apoi se continuă cu curățarea compartimentului motor. Se îndepărtează depunerile de grăsime și ulei, precum și praful și murdăria de pe componentele motorului. Acest proces se poate face prin spălarea cu apă și soluție specială de curățare sau prin utilizarea unui degresant puternic.

  3. Urmează aplicarea de dressing pe toate componentele din plastic și cauciuc. Acest produs are un rol de protecție pentru componentele motorului, precum și de redare a aspectului de nou. De obicei, produsul este aplicat pe o lavetă moale și apoi se întinde uniform pe suprafețele dorite.

  4. Finalul procesului poate include și alte etape de curățare și protecție, cum ar fi aplicarea unui produs de protecție împotriva coroziunii și a ruginii pe suprafețele metalice, lubrifierea componentelor mobile și verificarea nivelurilor de ulei și lichid de răcire.

În final, acest proces de detailing motor va asigura o performanță mai bună a mașinii dumneavoastră, un aspect mai curat și mai proaspăt și o protecție mai bună a componentelor motorului.

5/5
Recenziile Clientilor
Sherif Omar
Sherif Omar
2023-04-19
Experienta face diferența
Bardak Motor
Bardak Motor
2023-03-23
2 baieti cu inima mare ! :)
Iuliana Iasmina Stoenescu
Iuliana Iasmina Stoenescu
2023-02-16
Sunt foarte mulțumită de experiența cu Urban Car Spa. Totul a decurs ca la carte: comunicare eficientă, materiale și manopera de calitate, încadrare în timpul estimat. Rezultatul a fost peste așteptări. Felicitări pt ceea ce faceți și o să vă recomand tuturor!
craciunescu cezar ionut
craciunescu cezar ionut
2022-12-21
Servicii de calitate!! Recomand!!

Ai nevoie de o programare?

Rapid si usor, doar prin butonul alaturat.