Despre Noi

Prioritatea noastră principală este mașina ta

La UrbanCarSpa trăim după regula de aur de a trata pe ceilalți așa cum doriți să fiți tratați și de a avea grijă de vehiculul tău ca și cum ar fi unul de-al nostru. Obiectivul nostru este să oferim servicii oneste de detailing auto și de înaltă calitate, adaptate fiecărei nevoi.

Atelierul nostru de detailing auto

Echipa noastră de profesioniști duce detailingul auto și îngrijirea mașinii la următorul nivel, utilizând cele mai bune și mai noi tehnologii și instrumente. Avem o echipă dedicată de experți în domeniu pentru a avea grijă de mașina ta. Nicio imperfecțiune nu rămâne nedetectată și acest lucru asigură că munca noastră este impecabilă înainte de livrare

Procesul UrbanCarSpa de detailing auto

Echipa noastră de profesioniști duce detailingul auto și îngrijirea mașinii la următorul nivel, utilizând cele mai bune și mai noi tehnologii și iaSuntem foarte mândri de fiecare vehicul pe care îl servim. Serviciile noastre de detailing auto includ cele mai bune procese profesionale de detailing auto interior și exterior, detailing motor sau roți, aplicare folie geamuri auto și colantare auto.

Folosim doar cele mai bune produse pentru a oferi calitatea înaltă a rezultatului final.nstrumente. Avem o echipă dedicată de experți în domeniu pentru a avea grijă de mașina ta. Nicio imperfecțiune nu rămâne nedetectată și acest lucru asigură că munca noastră este impecabilă înainte de livrare

Produsele cu care lucrăm
5/5
Recenziile Clientilor
Sherif Omar
Sherif Omar
2023-04-19
Experienta face diferența
Bardak Motor
Bardak Motor
2023-03-23
2 baieti cu inima mare ! :)
Iuliana Iasmina Stoenescu
Iuliana Iasmina Stoenescu
2023-02-16
Sunt foarte mulțumită de experiența cu Urban Car Spa. Totul a decurs ca la carte: comunicare eficientă, materiale și manopera de calitate, încadrare în timpul estimat. Rezultatul a fost peste așteptări. Felicitări pt ceea ce faceți și o să vă recomand tuturor!
craciunescu cezar ionut
craciunescu cezar ionut
2022-12-21
Servicii de calitate!! Recomand!!

Ai nevoie de o programare?

Rapid si usor, doar prin butonul alaturat.