Ceramica Auto

Preț de la: 2400 lei
Ai intrebari?

Utilizeaza metoda de contact prefecta pentru tine si intra in contact cu noi.

Serviciul nostru de ceramica auto este o solutie de protectie de ultima generatie pentru autovehicule, care ofera un nivel inalt de protectie si stralucire. Utilizand tehnologia de ceramica, acest serviciu va ofera o protectie de lunga durata impotriva elementelor dure din mediu, cum ar fi radiatiile UV, coroziunea, zgaraieturile si petele, dar si impotriva deteriorarii cauzate de insecte si produse chimice. In plus, acesta poate imbunatati aspectul exterior al masinii, oferindu-i o stralucire intensa si un aspect impecabil.

Procesul de aplicare a ceramicii auto este realizat cu cea mai mare atentie si precizie, pentru a asigura o acoperire uniforma si completa a suprafetei autovehiculului. Astfel, fiecare detaliu este luat in considerare pentru a obtine un rezultat final de calitate superioara. De asemenea, prin utilizarea acestui serviciu, veti economisi timp si bani, deoarece protejarea suprafetelor masinii va reduce frecventa nevoii de spalare si va preveni deteriorarea vopselei si a altor componente.

In concluzie, serviciul nostru de ceramica auto este o investitie valoroasa pentru proprietarii de masini, oferind protectie, stralucire si un aspect impecabil de lunga durata pentru autovehiculele lor.

Află tot procesul

Apasă și află toate detaliile pentru fiecare proces 

  1. Curățarea și pregătirea suprafețelor - Înainte de a aplica ceramică auto, este esențial să se curețe și să se pregătească suprafețele. Acest lucru poate implica spălarea detaliată a mașinii, îndepărtarea depunerilor de ceară sau alte tratamente vechi, precum și polizarea suprafețelor pentru a obține finisaje uniforme și netede.

  2. Aplicarea stratului de ceramică - După ce suprafețele au fost curățate și pregătite, urmează aplicarea stratului de ceramică. Aceasta se realizează cu ajutorul unor instrumente specializate, cum ar fi pistolul de pulverizare, iar procesul poate dura de la câteva ore până la o zi întreagă, în funcție de dimensiunea mașinii și complexitatea aplicării ceramicii.

  3. Usucarea - După aplicarea stratului de ceramică, suprafețele trebuie lăsate să se usuce complet, de obicei între 24 și 48 de ore, pentru a asigura aderența și durabilitatea optimă a ceramicii auto.

  4. Verificarea și curățarea finală - După uscarea ceramicii, mașina este verificată pentru orice imperfecțiuni sau zone unde ar putea fi necesară o nouă aplicare. După verificare, suprafețele sunt curățate din nou și lustruite pentru a asigura un finisaj perfect.

  5. Păstrarea și întreținerea - După aplicarea ceramicii, este important să se acorde atenție întreținerii și protejării acestui strat, astfel încât să poată rezista pe termen lung. Acest lucru poate include curățarea regulată și aplicarea de tratamente de întreținere pentru a menține aspectul și protecția ceramicii auto.

Produsele cu care lucrăm
5/5
Recenziile Clientilor
Sherif Omar
Sherif Omar
2023-04-19
Experienta face diferența
Bardak Motor
Bardak Motor
2023-03-23
2 baieti cu inima mare ! :)
Iuliana Iasmina Stoenescu
Iuliana Iasmina Stoenescu
2023-02-16
Sunt foarte mulțumită de experiența cu Urban Car Spa. Totul a decurs ca la carte: comunicare eficientă, materiale și manopera de calitate, încadrare în timpul estimat. Rezultatul a fost peste așteptări. Felicitări pt ceea ce faceți și o să vă recomand tuturor!
craciunescu cezar ionut
craciunescu cezar ionut
2022-12-21
Servicii de calitate!! Recomand!!
Ai nevoie de o programare?

Rapid si usor, doar prin butonul alaturat.